Ramzul kembali sertai latihan

Saturday, April 9, 20115comments



Ramzul melakukan larian

Di saat Kelantan kekurangan penyerang, pemain muda yang mengalami kecederaan serius ketika menentang Negeri Sembilan pada saingan awal Liga Super, Ramzul Zahini kini kembali menceriakan kem skuad Kelantan. Pemain itu dilihat sudah kembali menyertai rakan sepasukan di padang latihan.

Walaubagaimanapun, Ramzul atau lebih dikenali sebagai Rojo hanya melakukan latihan ringan di tepi padang. Beliau masih belum pulih sepenuhnya dan tidak bersedia untuk beraksi dalam permaianan sebenar. Namun, keadaan beliau sekarang dilihat satu petanda positif untuk beliau kembali bermain sedikit masa lagi. Kembalinya Ramzul akan memberi lebih pilihan untuk M.Karathu meletakkan pemain di posisi penyerang.


Ramzul melakukan latihan ringan petang tadi.


Share this article :

+ comments + 5 comments

Anonymous
April 9, 2011 at 2:08 AM

erk...cepatnya keluar entri baru... huhu... tu belum lagi artikel prebiu perlawanan malam nanti... hehe (^^)
alhamdulillah, mat rojo akan kembali (^^) giving more options on the front line. Nak tanya (kalu tahu), agak-agak farhan dapat main tak esok?
Harap-harap ada lah seorang dua pemain skuad presiden didedahkan dengan perlawanan kompetitif ni, tak kisahlah farhan, zamri, nick, izuan atau sesiapa... sayang aris zaidi injured, he looks potentially a good striker.
-az-

April 9, 2011 at 2:13 AM

ptg tadi turun padang latihan dgn Fina Nasrom.. Kalo follow die memang banyak news dapat.. hehe.. cuma lambat skit update sbb tadi bz.. rugi.,. lain kali nak try bawa laptop terus.. senang skit...

Nak tahu sapa akan turun esk? ada lagi entry baru.. tunggu.. hehehe

Thanx Az kerana follow blog kawe =)

Anonymous
April 9, 2011 at 2:25 AM

Welcome (^^) Always support red warriors, and the supporters of red warriors. Thanks too for bringing update of the team. Good job. (^^)
-az-

June 14, 2011 at 11:35 PM

wawan, namy minat Ramzul nih! kekeke

Post a Comment
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. wawanfaiz.blogspot.com - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger